Robert Fultons Vej 22, 8200 Aarhus N & Dybendalsvænget 2, 2630 Tåstrup +45 6615 2222

WINCOVER - vinduesafdækning til byggeri

Hos Wincover har vi udviklet og patenteret produktet af samme navn. WINCOVER er en robust, slagfast og nem løsning til afdækning af vinduer og døre i et ethvert byggeri.

  • Text Hover

Hvad er WINCOVER?

WINCOVER er en ny og smart løsning til afdækning af vinduer på byggepladser
WINCOVER er et produkt, der monteres på vinduer og døre for at beskytte glaspartierne under byggeprocessen i stedet for en vinduesfolie. WINCOVER erstatter dermed de konventionelle løsninger såsom interimslukninger med plastik og lægter, interimsvinduer eller dørafdækninger og vinduesafdækninger med plast. Ingen af disse traditionelle løsninger er optimale. Der er en høj risiko for, at vinduespartierne ødelægges under opførelsen af byggeriet. Hvis uheldet er ude, er det dyrt og tidskrævende, fordi nye vinduespartier skal monteres. Derfor har vi hos Wincover udviklet en løsning på denne problematik. Vores produkt sikrer, at montage af vinduer og døre kan ske tidligt i byggeprocessen uden risiko for skader på glaspartierne. Fordelen ved at montere vinduer og døre tidligt er, at det effektiviserer arbejdsprocessen – men naturligvis kun når glas, karm og ramme ikke får skader undervejs, og det sikrer Wincover.

Hvordan monteres WINCOVER?


WINCOVER består af robuste slagfaste moduler, der monteres på alle vinduer og døre for at beskytte karm, ramme og glas. Produktet beskytter mod mørtel, puds, slag og meget mere. Ganske enkelt behøver du ikke at være nervøs for glaspartierne ved brug af WINCOVER som dørafdækning og vinduesafdækning. Bekymringsfri montage af vinduer og døre i byggeri har aldrig været nemmere og mere tilgængeligt.

Monteringen af WINCOVER er let og enkelt. Produktet leveres som et færdigt og tilpasset modul, der passer til hvert enkelt vindues- eller dørelement, og håndværkeren kan nemt – og selv – montere modulet. WINCOVER er hurtigere og væsentligt nemmere at montere end traditionelle løsninger som vinduesfolie. Produktet fikseres mekanisk på siden af karmen. Modulet vejer blot 1 kg per m2, og montagetiden er 2-3 minutter per modul. Det er nemt og enkelt at gøre samtidig med monteringen af vinduer og døre, og så har du fuld beskyttelse fra dag ét. Her kan du læse vores guide til monteringen:


wincover photo 01
1/5

1.
De medfølgende strips fikseres i vindueskarmens bagside per 1500 mm

wincover photo 02
2/5

2.
Modulet løftes foran vinduet

wincover photo 03
3/5

3.
Ansatsproppen drejes ind i sporet på profilet og strip strammes

wincover photo 04 02
4/4

4.
Modulet beskytter effektivt under hele byggeperioden

wincover photo 05
5/5

5.
WINCOVER viser sit værd og vinduerne kan afleveres uden skader

Hvorfor er WINCOVER et bedre og mere bæredygtigt alternativ?

 

WINCOVER giver solide gevinster til både miljø og arbejdsmiljø, samtidigt med at det sikrer en optimal afdækning af vinduer. Med produktet bliver det muligt at montere vinduer og døre tidligt i et byggeri, og derfor kan energiforbruget til opvarmningen og udtørring mindskes markant – og så kan løsningen endda genanvendes. Samtidig anbefaler Arbejdsmiljølovgivningen, at der skal være minimum 10 grader inde i bygningen under opførelsen.

Foruden at forbedre U-værdien bidrager produktet også til et bedre lysindfald. Traditionel vinduesfolie som plast tager meget af lyset. WINCOVER er mere gennemsigtigt end vinduesfolie, og derfor udnyttes lyset meget bedre. Hvis du vælger WINCOVER istedet for den traditionelle interimslukning i byggeriet, sikrer du altså et smartere, mere effektivt og bæredygtigt byggeri.

HVIS DU VIL VIDE MERE

Søren Kristensen

Adm. direktør

Tlf: 5151 0095
skr@wincover.dk

  • Text Hover
RING 6615 2222
OG BOOK ET MØDE
ALLEREDE I DAG