Robert Fultons Vej 22, 8200 Aarhus N & Dybendalsvænget 2, 2630 Tåstrup +45 6615 2222
Referencer

Projektet vedrører nybygning af en karre bebyggelse i 3 til 4 etager. Bygningen udføres med 84 stk. almene familieboliger fra 40-115 kvm med forskellig indretning samt et fælleslokale på øverste etage, således at der etableres et byggeri med varieret boligudbud til unge, enlige, familier med 1 eller flere børn og seniorer, mfl.

Det samlede etageareal er ca. 5.700 kvm, og byggeriet skal stå færdigt i 2021

Bygherre: Fyns Almennyttige Boligselskab

Hovedentreprenør: Hans Jørgensen og Søn

Arkitekt: Creo Arkitekter

Ingeniør: Ingeniør´ne

kongens karre odense 01
kongens karre odense 02

0

Nyhed
WINCOVER® levere beskyttelsesmoduler til endnu et Guld DGNB-certificeret byggeri.

I en ny og spændende bydel i Høje Taastrup C er Balder og Sjælsø Management ved at opføre Fyrkanten, som rummer 107 boliger, der varierer i størrelse fra 2-4 værelser, fordelt på 60 m2-105 m2. Ejendommen har en unik tagterrasse samt attraktiv beliggenhed lige ud til det nye parkstrøg og lige ved det kommende rådhus. De første kan forventeligt flytte ind i sommeren 2022.
WINCOVER® skal beskytte vinduerne i hele anlægsfasen.
0

Referencer

WINCOVER® har leveret beskyttelsesmoduler til  et 3.600 m2 nyt bolig- og erhvervsbyggeri indeholdende 25 lejligheder, en bankfilial samt en dagligvarebutik.​

WINCOVER® skal beskytte vinduerne frem til aflevering i juli 2021

Bygherre/entreprenør:  Hans Jørgensen & Søn A/S

Arkitekt: C & W Arkitekter A/S

Ingeniør: Rambøll Danmark A/S

PR billede 1

0

Nyhed

Projektet vedrører nybygning af en karre bebyggelse i 3 til 4 etager. Bygningen udføres med 84 stk. almene familieboliger fra 40-115 kvm med forskellig indretning samt et fælleslokale på øverste etage, således at der etableres et byggeri med varieret boligudbud til unge, enlige, familier med 1 eller flere børn og seniorer, mfl.

Det samlede etageareal er ca. 5.700 kvm, og byggeriet skal stå færdigt i 2021

Bygherre: Fyns Almennyttige Boligselskab

Hovedentreprenør: Hans Jørgensen og Søn

Arkitekt: Creo Arkitekter

Ingeniør: Ingeniør´ne

kongens karre odense 01
kongens karre odense 02

0

Nyhed

WINCOVER® har indgået en rammeaftale med CASA A/S, der omfatter beskyttelsesmoduler til vinduer og døre i anlægsfasen samt interimslukninger.

Wincover har tidligere leveret mere end 900 beskyttelsesmoduler til bl.a. CASAs byggerier på Sundmolen i Københavns Nordhavn: Copenhagen Square og CPH Porthouse.

Det er de gode erfaringer herfra, hvor beskyttelsesmodulerne har været med til at sikre vinduer, døre og ikke mindst et godt arbejdsmiljø i anlægsfasen, der gør, at CASA nu vælger at indgå en rammeaftale.

Wincovers beskyttelsesmoduler er desuden genanvendelige i byggeperioden, hvilket er i tråd med CASAs ambitioner om at levere bæredygtigt byggeri.

Beskyttelsesmodulerne er leveret som færdige, tilpassede moduler, der matcher hvert enkelt vindueselement, og som håndværkerne nemt kan montere på vinduerne.

Wincover glæder sig over samarbejdet og er klar til at levere genanvendelige beskyttelsesmoduler og interimslukninger til CASAs byggeprojekter over hele landet.

2fpybxogja8wixkb 660 1000
0

Nyhed

WINCOVER® udvidede kort før jul produktprogrammet med interimslukninger. Få uger efter kom den første ordre i hus, og WINCOVER® udvider nu produktporteføljen med en justerbar Interimslukning.

WINCOVER® løsningen består af følgende to komponenter:

WINCOVER+® Interimsdør 

  • WINCOVER+® Interimsdøren er udført med en alu vinkelkarm samt ramme- og dørblads konstruktion, der er svejst i gering for at opnå maksimal styrke.
  • Som standard leveres interimsdøren uden bundstykke. Bundstykke kan dog tilvælges efter ønske.
  • Dørbladet er udført med aluzink dørkplade på indvendig og udvendig side og er isoleret med 45 mm stenuld, hvilket giver en U-værdi på 3.
  • WINCOVER+® Interimsdøren kan leveres komplet med greb/cylinder/låsekasse/slutblik /dørlukker/beslag for hængelås.
  • Interimsdøren leveres i flg. standard mål 1000×2100 mm(enkeltfløjet) eller 2000×2100 mm(dobbeltfløjet). Ligeledes kan den bestilles i mål efter ønske.
  • Interimsdøren kan ydermere udføres med ventilationsriste og eller en rudeløsning med transparent acrylplade samt udluftninghul m/dækplade for flexrør. 
  • Byggepladsskiltning, logo, dørnr. etc. kan integreres på døren.
     

WINCOVER+® Teleskopløsning

Interimsdøren kan komplementeres af en integreret teleskopløsning samt løse teleskop-soldater, således man nemt og enkelt kan aflukke større indgangspartier. Teleskopet på interimsdøren samt løse teleskop-soldater er udformet med en vinkel i bund og top, der gør det enkelt at montere. Teleskopet er ligeledes udformet med vinkler, således man hurtigt kan aflukke med en pladeløsning omkring døren.

WINCOVER® + produkterne kan både købes og lejes, Kontakt os på 6615 2222 eller info@wincover.dk

WINCOVER® + produkterne er et komplementært produkt til WINCOVER®, som er en patenteret slagfast og fleksibel beskyttelse af vinduer og døre i et byggeri under opførelse, der sparer entreprenører og bygherrer mange penge og bekymringer. WINCOVER® giver samtidigt solide gevinster til både miljø og arbejdsmiljø.

2jb0rte4n8lszjgb 660 1000
2kzf2qtmkemiobzb 660 1000

0