Nyhed

WINCOVER® udvider sortimentet med justerbar interimslukning

WINCOVER® udvidede kort før jul produktprogrammet med interimslukninger. Få uger efter kom den første ordre i hus, og WINCOVER® udvider nu produktporteføljen med en justerbar Interimslukning.

WINCOVER® løsningen består af følgende to komponenter:

WINCOVER+® Interimsdør 

  • WINCOVER+® Interimsdøren er udført med en alu vinkelkarm samt ramme- og dørblads konstruktion, der er svejst i gering for at opnå maksimal styrke.
  • Som standard leveres interimsdøren uden bundstykke. Bundstykke kan dog tilvælges efter ønske.
  • Dørbladet er udført med aluzink dørkplade på indvendig og udvendig side og er isoleret med 45 mm stenuld, hvilket giver en U-værdi på 3.
  • WINCOVER+® Interimsdøren kan leveres komplet med greb/cylinder/låsekasse/slutblik /dørlukker/beslag for hængelås.
  • Interimsdøren leveres i flg. standard mål 1000×2100 mm(enkeltfløjet) eller 2000×2100 mm(dobbeltfløjet). Ligeledes kan den bestilles i mål efter ønske.
  • Interimsdøren kan ydermere udføres med ventilationsriste og eller en rudeløsning med transparent acrylplade samt udluftninghul m/dækplade for flexrør. 
  • Byggepladsskiltning, logo, dørnr. etc. kan integreres på døren.
     

WINCOVER+® Teleskopløsning

Interimsdøren kan komplementeres af en integreret teleskopløsning samt løse teleskop-soldater, således man nemt og enkelt kan aflukke større indgangspartier. Teleskopet på interimsdøren samt løse teleskop-soldater er udformet med en vinkel i bund og top, der gør det enkelt at montere. Teleskopet er ligeledes udformet med vinkler, således man hurtigt kan aflukke med en pladeløsning omkring døren.

WINCOVER® + produkterne kan både købes og lejes, Kontakt os på 6615 2222 eller info@wincover.dk.linux85.unoeuro-server.com

WINCOVER® + produkterne er et komplementært produkt til WINCOVER®, som er en patenteret slagfast og fleksibel beskyttelse af vinduer og døre i et byggeri under opførelse, der sparer entreprenører og bygherrer mange penge og bekymringer. WINCOVER® giver samtidigt solide gevinster til både miljø og arbejdsmiljø.

2jb0rte4n8lszjgb 660 1000
2kzf2qtmkemiobzb 660 1000