Fremtidens byggeri

Verdenen har for længst indset, at der er behov for at danne nogle langsigtede rammer for bæredygtig omstilling. Det er nu, vi skal sikre miljø og klima og bremse den globale opvarmning, inden det er for sent og de langsigtede konsekvenser indhenter os.

Dette kræver en ambitiøs omstilling. Byggebranchen skal også tage del i udviklingen og tænke i nye bæredygtige løsninger. Det indebærer at prioritere bæredygtige byggematerialer og ressourceforbrug i forbindelse med et byggeri.

WINCOVER fjerner alle vindues skader

Vi har hos WINCOVER patent på produktet af samme navn, der sikrer en revolutionerende løsning til alle byggerier. WINCOVER sikrer en slagfast afdækning af vinduer og døre i byggeprocessen, som du kan genbruge igen og igen. Med WINCOVER opnår man en vinduesafdækning, der sikrer energioptimering og mindsker spild af materialer og ressourcer under byggeri.

44f1897a-049c-4c7c-b4ce-ade5bbbec365-w_720
1665934410167
WINCOVER sættes på vinduer og døre og beskytter glas og rammer fra starten i byggeriet, og erstatter fordyrede løsninger som blandt andet interimslukninger af plast og lægter. Ved brug af vores produkt i byggeriet undgår man problematikken om at vinduespartierne ødelægges, som både er dyrt, tidskrævende og ikke mindst ressourcespild. WINCOVER er en innovativ løsning, som imødekommer et gennemgående problem i branchen.
 
WINCOVER sikre bedre isolering og dermed holde effektivt på varmen. På den måde reduceres energiforbruget ved at opvarme rummene under opførelse af nye bygninger. Samtidig er behovet for kunstig belysning mindre, da WINCOVER giver en bedre lysgennemgang i forhold til de mere traditionelle løsninger. Produktet kan genbruges og bidrager derfor til en cirkulær økonomi, da det mindsker behovet for udskiftning af vinduer og mindsker mængden af byggeaffald, der kræver bortskaffelse.

Kontakt os

Skal du opføre nye bygninger, eller skal du totalrenovere dit hus eller noget helt tredje? Så har vi den rigtige løsning til dig, hvis du samtidig ønsker at reducere dit energiforbrug og gøre brug af genbrug. WINCOVER er et vigtigt skridt.

Hvis du ønsker at gøre mere for at sikre dine vinduer, så kontakt os for en uforpligtende samtale