Hvordan monteres WINCOVER?

WINCOVER består af robuste slagfaste moduler, der monteres på alle vinduer og døre for at beskytte karm, ramme og glas. Produktet beskytter mod mørtel, puds, slag og meget mere. Ganske enkelt behøver du ikke at være nervøs for glaspartierne ved brug af WINCOVER som dørafdækning og vinduesafdækning. Bekymringsfri montage af vinduer og døre i byggeri har aldrig været nemmere og mere tilgængeligt.

Monteringen af WINCOVER er let og enkelt. Produktet leveres som et færdigt og tilpasset modul, der passer til hvert enkelt vindues- eller dørelement, og håndværkeren kan nemt – og selv – montere modulet. WINCOVER er hurtigere og væsentligt nemmere at montere end traditionelle løsninger som vinduesfolie. Produktet fikseres mekanisk på siden af karmen. Modulet vejer blot 1 kg per m2, og montagetiden er 2-3 minutter per modul. Det er nemt og enkelt at gøre samtidig med monteringen af vinduer og døre, og så har du fuld beskyttelse fra dag ét. 

1665934410167

Hvorfor er WINCOVER et bedre alternativ?

 

WINCOVER giver solide gevinster til arbejdsmiljø, samtidigt med at det sikrer en optimal afdækning af vinduer. Med produktet bliver det muligt at montere vinduer og døre tidligt i et byggeri, og derfor kan energiforbruget til opvarmningen og udtørring mindskes markant – og så kan løsningen endda genanvendes. Samtidig anbefaler Arbejdsmiljølovgivningen, at der skal være minimum 10 grader inde i bygningen under opførelsen.

Foruden at forbedre U-værdien bidrager produktet også til et bedre lysindfald. Traditionel vinduesfolie som plast tager meget af lyset. WINCOVER er mere gennemsigtigt end vinduesfolie, og derfor udnyttes lyset meget bedre. Hvis du vælger WINCOVER istedet for den traditionelle interimslukning i byggeriet, sikrer du altså et smartere, mere effektivt og bæredygtigt byggeri.

Kontakt os

Skal du opføre nye bygninger, eller skal du totalrenovere dit hus eller noget helt tredje? Så har vi den rigtige løsning til dig, hvis du samtidig ønsker at reducere dit energiforbrug og gøre brug af genbrug. WINCOVER er et vigtigt skridt.

Hvis du ønsker at gøre mere for at sikre dine vinduer, så kontakt os for en uforpligtende samtale